top of page

Užsisakykite naująjį „Protagonisto“ žurnalą dabar!


Nors „Protagonistą“ jau dabar galite skaityti nemokamai, daugelis mėgsta žurnalą vartyti rankose. Būtent tam skirtas ir mūsų Patreon puslapis, kuriame mūsų rėmėjai jau trina rankomis ir laukia 7-ojo žurnalo. Nespėjote prisijungti prie jų gretų laiku? Nesijaudinkite ir tiesiu taikymų keliaukite į mūsų partnerių parduotuves, kuriose lauks mūsų naujas žurnalas. Išankstinė prekyba internetu jau prasidėjo, o į parduotuves žurnalas atkeliaus nuo gruodžio 20-os dienos.


Naująjį „Protagonistą“ (bei senuosius žurnalo numerius) gyvai surasti galite:


KuroNeko: Vytauto g. 8, Vilnius | Vilniaus g. 14, Kaunas | Tiltų g. 19, Klaipėda


World of Games: Šv. Gertrūdos g. 42, Kaunas


SPACEBAR: Verkių g. 29F, Vilnius


Rikis: Šv. Stepono g. 5, Vilnius (pasažas)


O ką rasite naujajame Protagoniste?


Per praėjusius 2021-uosius populiariosios kultūros ir fantastikos padangėje sulaukėme gausybės netikėtumų, didelių startų ir dalykų, kuriuos privalėjome aprašyti. Tarp tokių projektų atsidūrė Lietuvoje sukurti žaidimai, naujos knygos, nustebinę filmai ir TV serialai. Taip pat turėjome progų susipažinti su dar neatrastais kūrėjais, kurių daugelis apie savo fantastinius pomėgius kalbėjo pirmą kartą, bei išnarplioti ne visuomet lengvas populiariosios kultūros temas ir potemes. Turime pripažinti, kad metai buvo išties įspūdingi ir toli gražu ne viską, kas buvo puiku pavyko sutalpinti į šiuos puslapius. O čia tai ką pavyko:



Visos šio temos sugulė į kol kas storiausią mūsų žurnalą. Nuoširdžiai tikimės, kad šis projektas pradžiugins jus bei jūsų artimus, pateiks jums puikių rekomendacijų ir leis kartu pasinerti į fantastikos pasaulį.


Nepamirškite sekti naujienų socialiniuose tinkluose - Patreon, Facebook ir Instagram!



bottom of page