top of page

Nauji namai!


Sveiki atvyke į internetinius Protagonisto namus, apie kuriuos svajojome nuo pat pirmojo žurnalo išleidimo! Kaip jau tikriausiais pastebėjote, pamažu išpakuojame savo krepšius, kuriuose visas per šį laiką sukauptas lobis – visi senų žurnalų tekstai, paveikslėliai ir, žinoma, patys žurnalai. Tiesa, išsipakuoti milžiniškus krepšius prireiks laiko, tad prašome kantrybės ir supratimo, kol tvarkome svetainės archyvą. Pažadame, kad iki didžiųjų metų švenčių visi Protagonisto tekstai (išskyrus naujojo šeštojo numerio turinį) bus lengvai surandami svetainės archyve.


Kai kas jau tikriausiai girdėjo, o kai kas dar ne, tad skelbiame viešai - šeštasis mūsų žurnalas tapo paskutiniu sezoniniu leidiniu. Per praėjusius metus pasiekėme ne vieną užsibrėžtą tikslą, daug išmokome, o dabar ruošiamės šiek tiek atsikvėpti ir pergalvoti savo žurnalo formatą. Svarbu pabrėžti, kad TAI – NE ATSISVEIKINIMAS, o kvietimas „susiskaityti“ vėl, tik kiek kitaip.


Nors degame neblėstančia meile fantastikai, pasaulinė situacija ir kasdienybė diktuoja kiek kitokį tempą, kuris daro įtaką ir mūsų kūrybinės komandos gyvenimams. Visuomet sakėme, kad kokybiškas turinys – mūsų prioritetas, tad nenorėdami aukoti to, ką pasiekėme per šį laiką, nusprendėme, jog septintajam žurnalui leisime šiek tiek „pasimarinuoti“.


Protagonistas.lt – nauji internetiniai namai, kuriuose ne tik archyvuosime senų (ir dar tik būsiančių žurnalų tekstus) – tai platforma, kurioje turėsime progą išsipasakoti apie rūpimas fantastines ir populiariosios kultūros temas, galėsime pasidalinti savo (ir jūsų) kūryba bei sukurti kažką naujo patys. Iš esmės, Protagonistas.lt – tai puslapis, kuriame liesime visą kūrybinę energiją laukdami sekančio žurnalo numerio.


Svarbu paminėti ir tai, kad naujasis puslapis taip pat atkeliauja su viena puikia naujove – internetine atributikos parduotuve, kurioje galėsite įsigyti kokį mielą niekutį ir taip paremti mūsų projektą. Pagal susitarimą su savo partneriais senų žurnalų pardavinėti čia negalime, tačiau joje taip pat rasite nuorodas į partnerių parduotuves, kurios vis dar turi keletą užsilikusių Protagonistų.


Žodžiu, sekit mūsų paskyras socialiniuose tinkluose, užsiprenumeruokit Protagonistas.lt naujienas ir tikrai nieko nepraleisit!

bottom of page